VRIJHEID IN CHRISTUS GEERTRUIDENBERG

Wie ben ik? Geen gemakkelijke vraag. Is het waar ik vandaan kom? Is het mijn lichaam? Is het wat ik denk? Of misschien wat ik doe? In de Bijbel leren we dat we een nieuwe schepping zijn als we Jezus volgen en dat we een hele nieuwe identiteit krijgen in Christus. In de cursus Vrijheid in Christus ga je leren over deze identiteit: je bent waardevol, zeker, veilig en aanvaard. Kerntekst van de cursus is: “u zult de waarheid kennen, en de waarheid zal u bevrijden.” (Johannes 8:32) We geloven dat je in deze cursus tot volledige vrijheid zult komen door de waarheid van Gods Woord!

Deze cursus zal je helpen om:
- De waarheid over wie je in Christus bent eigen te maken
- De strijd tegen de wereld, het vlees en de duivel te begrijpen en te overwinnen
- De autoriteit die je nu hebt om persoonlijke en geestelijke strijd op te lossen, te begrijpen
- Persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen om te leven in de vrijheid die gewonnen is voor jou

Data, tijd en locatie
Data
: Wekelijks op woensdagavond 7 februari t/m 24 april 2024  (geen cursus op 14 februari en 3 april).  Op zaterdag 6 april gaan we een hele dag (9:00-17:00 uur) als groep door de stappen naar vrijheid in Christus. 
Tijd: Woensdag 20:00-22:00 uur (inloop 19:45 uur).
Locatie: Venestraat 16 Geertruidenberg.

Overige informatie
Je krijgt een deelnemersgids en het boekje ‘Stap voor stap naar vrijheid in Christus’. Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden. We vragen je wel om een korte motivatie (dit kun je noteren op de tweede pagina onderaan het aanmeldformulier). Klik daarna op 'volgende stap' om de aanmelding compleet te maken, je ontvangt een bevestiging per e-mail. Verder vragen we een commitment voor alle woensdagavonden en de zaterdag.

We zijn vol verwachting en kijken er enorm naar uit!

Vul onderstaande gegevens in om je hiervoor aan te melden, dit kan tot en met woensdag 31 januari 2024.

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Jubilee. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. Jubilee heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan Jubilee, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.