PREMARRRIAGE COURSE

Misschien hebben jullie ‘m al gepland: de bruiloft. Bij het organiseren van zo’n dag komt heel wat kijken. Maar hoeveel aandacht gaat er eigenlijk naar wat er ná die dag gebeurt; het huwelijk? Veel stellen in Nederland zetten de Premarriage course op hun to-do lijstje voor de bruiloft. Het is namelijk een cursus die je praktische tools geeft voor de verdere ontwikkeling van je relatie. In vijf avonden leer je je aanstaande partner én jezelf nog beter kennen. 

De Premarriage Course vindt plaats in de Steur, Havendijkstraat 1 in Geertruidenberg. De eerste avond is op Woensdag 10 april 2024.

Schrijf je in vóór 3 april. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail.

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Jubilee. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. Jubilee heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan Jubilee, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.