MARRIAGE COURSE

Maken jullie al tijd voor elkaar? Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek? Wat zouden jullie graag willen verbeteren in je relatie? Maak tijd voor elkaar met een Marriage Course: zeven romantische en inspirerende avonden samen.

De Marriage Course vindt plaats in Jubilee Geertruidenberg, Venestraat 16 van 20:00-22:00 uur (inloop 19:45 uur). De eerste avond is op woensdag 4 oktober 2023.

Schrijf je in vóór 27 september. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail.

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Jubilee. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. Jubilee heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan Jubilee, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.